mijn werkwijze

Jij als ondernemer wil je focussen op waar jij goed in bent en hebt geen zin na een lange werkdag de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te optimaliseren. Ik werk met abonnementsvormen die jouw bedrijf volledig hierin ontzorgen. Dit ontzorgabonnement van 3 maanden splitsen we op in drie onderdelen om het jou overzichtelijker te maken. Wanneer je met mij samen gaat werken starten we allereerst met een voorbereidend online gesprek om de online communicatie strategie in kaart te brengen. Daarna volgt de fotografie, content creatie en communicatie, deze stappen worden hieronder uitgelegd.

fotografie

Een dagdeel per maand kom ik bij jou of op een andere passende locatie fotograferen. Vooraf maken we een planning van de foto’s die ik ga maken, zodat we effectief kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan personeel-, product-, proces- en/of bedrijfsfoto’s. Wanneer we beide tevreden zijn over de foto’s ga ik de foto’s nabewerken.

meer info

communicatie

Aan de hand van de gekozen online communicatie strategie ga ik de gerealiseerde content op jouw meest doeltreffende online marketing platformen delen. Deze social posts worden gelinkt aan de door mij gerealiseerde pagina op jouw website. Dit zorgt er voor, dat jij meer (potentiele) klanten op jouw website krijgt.

meer info

optimalisatie

Afhankelijk van de gekozen platformen (website, zoekmachines, social-media) ga ik bij de gemaakte foto’s textuele content ontwikkelen. Deze content, mits gewenst, kan worden ingespeeld op het zoekgedrag binnen zoekmachines, zoals Google, Bing of Pinterest. Wanneer hiervoor gekozen is zal de content niet alleen bij livegang bekeken worden, maar streef ik er naar dat deze content op lange termijn via zoekmachines organische bezoekers op de website realiseert.

meer info

Met een abonnement heb jij altijd actuele en originele foto’s op jouw website en social-media platformen voor de professionele uitstraling. Ik ontzorg jou volledig van jouw online communicatie met krachtige content die ervoor zorgt dat jouw merk identiteit versterkt wordt. Deze werkwijze ziet er als volgt uit:

  • Voorbereidend online gesprek om de online communicatie strategie in kaart te brengen;
  • Uitgebreide branding shoot op nabijgelegen locatie;
  • Persoonlijke aandacht en nabewerking van het beeldmateriaal;
  • Contentrealisatie voor de gewenste platformen (website, zoekmachines en/of social media);
  • Campagnebespreking zodat deze de gewenste tone of voice heeft;
  • Livegang van de campagne;
  • Promotie in mijn online netwerk (indien gewenst).

Ik ben er voor de ondernemers die volledig willen focussen op het geen waar zij goed in zijn, maar toch met een creatieve slag online zichtbaar willen zijn door middel van een goede campagne met stijlvolle fotografie. Ontzorgt worden in jouw online communicatie zodat jij je kan richten op wat jij leuk vindt? Kom vrijblijvend met mij in contact via onderstaand formulier.

kom in contact

In de online wereld van vandaag is bedrijfsfotografie een extreem belangrijke component in de corporate communicatie van iedere moderne organisatie. Elke bezoeker van jouw website verwacht met een druk op de knop informatie en een goede indruk te krijgen van jouw bedrijf. De informatie verkrijgt de bezoeker voor het grootste deel uit een informationele content, maar deze kan iedereen aanleveren. Jouw website gaat pas omzet genereren wanneer men zich vertrouwd voelt. Voor deze goede indruk zijn sprekende corporate beelden onmisbaar. Met professionele bedrijfsfotografie wek je direct een (grotendeels onderbewust) positief gevoel op bij jouw bezoeker. Mooie bedrijfsfoto’s zorgen ervoor dat jouw bezoekers langer op je website blijven en een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijf waardoor zij eerder geneigd zijn om klant te worden.

Marketing Consultant Expert

Toby Michielsen

Fotograaf Eindhoven
Stuur bericht in WhatsApp

Of wordt terug gebeld:

Bedankt, ik bel je z.s.m.
Er ging iets mis. Ververs de website en probeer het nog eens.